Vodni filter za tuš - Soft & Clean

 

Sistem Soft´n Clean™ iz nerjavnega jekla je edini filter za prho, ki zmehča vodo in jo očisti ter tako zmanjša izpostavljenost kemikalijam pri prhanju. Napredna tehnologija združuje magnetno polje s kombinacijo smol za mehčanje vode in KDF materiala za odstranjevanje klora, ki privlači in zadrži magnezij, kalcij in druge minerale, ki povzročajo trdo vodo.
 
 

Na svetu prvi in edini filter za tuš, ki mehča in čisti vašo vodo.

Soft`n Clean™ napredna tehnologija združuje magnetno polje s kombinacijo smol za mehčanje vode in KDF materiala za odstranjevanje klora, ki privlači in zadrži magnezij, kalcij in druge minerale, ki povzročajo trdo vodo.
 
Uživajte v prednostih:
• Bolj zdrava in na pogled mlajša koža in lepši lasje.
• Konec skrbi s suho kožo in srbenjem lasišča.
• Zmanjšuje porabo mila, mehčalcev in šamponov.
• Zmanjšuje izpostavljenost škodljivim onesnaževalcem.
• Barvani lasje počasneje bledijo.
• Zmanjšuje vodni kamen in usedline na pipah steklu in tuš kabinah.
• Prilagodljiv masažni Miracle Flow™ nastavek za tuš.
• Obnovljiva kartuša zadostuje za dve leti.
Vodni filter

Za lepo in zdravo kožo ter lasišče.

Zanimivosti:

- V petih minutah prhanja porabimo 140 l vode. Če se vsak član 4 članske družine prha 5 minut na dan, bodo v tednu dni porabili več kot 2800 l vode: triletna zaloga pitne vode za eno osebo
- Vsakič ko v stranišču potegnemo vodo se okrog 20 l čiste vode v hipu spremeni v umazano
- Če samo zapremo pipo vsakič, ko vode zares ne potrebujemo, prihranimo tudi do 80.000 litrov vode letno.
- Vsaj 20 % kotličkov pušča, ne da bi za to vedeli. V enem letu skozi tak kotliček steče v nič okrog 910 000 l vode. S toliko vode bi se lahko vse leto kopali po 3-krat na dan.

Klorirana voda

Klor je čisti kemični element in ima fizikalno obliko dvoatomskega zelenega plina Cl2. Ime klor izhaja iz grškega chloros, kar pomeni zeleno. Za človeka je strupen. Klor so v 19. stoletju pričeli dodajati pitni vodi, da bi preprečili in ustavili razvoj nekaterih nevarnih epidemij (kolera ipd.)...beri dalje.

Pitje vode

Redno pitje vode zadostnih količin vode poveča našo zbranost, odpornost proti boleznim in soočanje s stresnimi situacijami. Samo psihično in fizično trdnejši. Tudi naš izgled je svež in prijeten.