15˝ vodni filter

 

Zaradi neprestanega nižanja kvalitete pitne vode, dvigovanja ravni kemikalij v naši vodi in vedno manjšega procenta pitne vode na Zemlji, smo razvili izjemno napreden sistem filtriranja vode. Poleg neverjetne učinkovitosti je naš filtracijski sistem tudi ekološki, saj je v celoti sestavljen iz naravnih materialov in za svoje delovanje potrebuje le vodni pritisk.

 

Carico vodni sistem je zasnovan tako, da vam zagotovi najčistejšo vodo za pitje in kuhanje na točki uporabe za vso družino.

Prvi korak

Naša unikatna NSF certificirana s srebrom impregnirana keramika, deluje kot sito s prepustnostjo 0,2 submikrona, odstrani:

- 100% živih kriptosporidiumov
- 100% gardia lablia cist
- 99% E.coli bakterij
- 99% salmonele

Iz vode odstrani celo delce, ki so 500-krat tanjši od človeškega lasu.


Drugi korak

Posebna mešanica NSF certificiranega notranjega jedra iz aktivnega ogljikovega bloka. To je patentirano in zelo učinkovito oglje, ki ima 7-10 krat višjo absorpcijo kemikalij kot običajno oglje. Stisnili smo ga v blok, da se voda nikakor n more izognit ogleni filtraciji. Ta stopnja očisti uporabniku:

- Svinec
- Živo srebro
- Kadmij
- THM
- Kloroform
- Klor
- Sulfide
- Pesticide
- Herbicide
- VOC
- Slab okus
- Škodljivo barvo
- Vonjave
- Stranske produkte nafte in surove nafte

Tretji korak

Stopnja ultra filtracije vsebuje kokosovo oglje, da odstrani vse možne preostale onesnaževalce in vam daje svežo in čisto vodo čudovitega okusa.