Kvalitetno spanje z magnetno terapijo

 

Vloga elektromagnetnega polja pri zdravljenju je poznana že stoletja. Moč magnetov smo prenesli v revolucionaren produkt moderne medicine:
 
 

Magnetna terapija z aromaterapijo sivke

 

Terapija ponoči, ko jo vaše telo nujno potrebuje

Ko ležemo na magnetno zaščito, se ustvari »zaščitna kapsulna komora«, ki deluje in nas ščiti v višino 1,5 m nad ležiščem.

- Ščiti telo pred vplivom elektrosmoga in zemeljskega sevanja
- Odvaja statično elektriko
- Pospešuje cirkulacijo v telesu za 50 % in normalizira krvni tlak
- Lajša bolečine
- Zmanjšuje glikemijo ali sladkor v krvi
- Hitreje celi rane in kosti po operaciji, zlomu
- Pospešuje naravno regeneracijo celic
- Krepi imunski sistem Vrača življenjsko energijo
- Pomirja telo in duha ter z aromaterapijo zaziblje v brezskrben sen.
 
 

Stari Egipt in magneti

Že v času starega Egipta najdemo prve izsledke o uporabi magnetov. Kleopatra je vselej nosila magnetni čelni trak, ki ni služil le kot nakit, ampak si je z njim lajšala migrene. Verjela je, da z njim privablja dobre misli.

Sivka za sproščene sanje

Že po starem ljudskem izročilu je veljala sivka za pomirjevalo, danes pa se je njen trend samo še povečal. Sivka ima blagodejen učinek in nas pomiri, hkrati pa poživi naše čute. Je odlična terapija pri težavah z nespečnostjo, živčni izčrpanosti, prebavnih motnjah živčnega izvora in migrenah. Njen aromatičen vonj zahvaljujoč linalolu zelo intenzivno sprošča, zato se uporablja pri napetosti, strahu, notranjemu nemiru in stresu. Vonj po sivki telo in duha umiri in uravnoteži, njena uporaba pa se priporoča za globok, miren spanec in sproščene sanje, saj sivka pobira negativno energijo.

Kako delujejo magneti?

Po Hallovem zakonu se na vsakem stičišču traku s telesom začno v krvi odbijat ionsko nabiti delci (nesnage). V kri se začne vračati kisik. Je odlična pri težavah z nespečnostjo, živčni izčrpanosti, prebavnih motnjah živčnega izvora in migrenah.