Kvalitetno spanje s kristalno terapijo

 

KRISTALI so dragi in poldragi kamni. Zdravljenje s kristali so poznali že v starem Egiptu, o njihovih magičnih lastnostih pa so pisali že klasični filozofi in naravoslovci kot so: Herodot, Platon in Aristotel. Zbudite se spočiti in polni energije. Kristali oddajajo vibracije, ki pozitivno vplivajo na naše telo. Te so različne od 10 do 900 vibracij na sekundo.
 
 

Izdelek vzet iz narave brez stranskih učinkov.

 

Kristali nas napolnijo in ščitijo, ko to najbolj potrebujemo…med spanjem.

Kristali nas umirijo in delujejo proti nespečnosti.
-Izboljšujejo prekrvavitev.
-Izboljšujejo imunski sistem.
-Normalizirajo telesno temperaturo.
-Pospešijo celjenje ran.
-Sprostijo našo psiho.
-Izboljšajo počutje.
 
 

S kristali do energije

Človeško telo je v 70% iz vode, ki ima neuravnoteženo molekularno strukturo. Ko se dobro počutimo, so vibracije celic 100 %, ko se počutimo slabo so na 80 % in ko zbolimo na 50 % ali manj. Kristali s svojimi vibracijami strukturo bode v našem telesu spravijo v pravilno ravnovesje. Torej kristali spremenijo strukturo vode v našem telesu v pravilno, kar nas umiri, sprosti, da lažje zaspimo.

Kristali nas ščitijo

»V kristalu imamo čisto evidenco obstajanja formativnega življenjskega principa. In čeprav poleg vsega ne moremo razumeti življenja kristalov- oni so le živa bitja.« Nikola Tesla

Kristali so najvišja oblika razvoja v svetu minerala, s pravilno razporejenimi atomi, ioni in molekulami. Ste že kdaj slišali, da se lahko s pomočjo kristalov sami in na zelo enostaven način osvobodite napetosti, nervoze, travm, stresa, strahu, prebudite intuicijo in emotivno inteligenco, občutljivost, obvladovati lastno energijo, zdraviti se in še veliko drugih stvari? Kristali, drago in poldrago kamenje, so lahko okras in odraz moči, odvisno od tega v čigavih rokah se najdejo. Vendar pa je njihova osnovna naloga uravnoteženje in zdravljenje telesa, uma in čustev.

Kristali zagotavljajo kakovosten spanec

-Izboljšajo počutje
-Razporedijo našo življenjsko energijo po celem telesu
-Pospešujejo postopek samozdravljenja